3 maart weer open! Nog steeds onder strikte voorwaarden!

Na een lange periode mag ik eindelijk vanaf 3 maart weer open voor gezichtsbehandelingen en "normale" pedicurebehandeling. Uiteraard onder strikte voorwaarden:

U begrijpt dat de salon slechts open mag onder strikte voorwaarden, alleen op afspraak en volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol voor Schoonheidsspecialisten en PROVOET protocol voor pedicures.

Ik zet ze hieronder nog even kort op een rijtje

  • BLIJF THUIS, als je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts (vanaf 38 graden), of als één van uw huisgenoten last heeft van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38 graden).
  • KOM PRECIES OP TIJD, zodat u niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte maar er ook voldoende tijd zit tussen uw afspraak en de volgende klant.
  • HANDEN WASSEN, bij binnenkomst staat desinfecterende handgel.
  • HANDEN SCHUDDEN, doen wij nog steeds niet
  • GEZICHTSBEHANDELING, omdat ik de stoelhoes en de badstof deken maar 1 x per klant mag gebruiken en ik de behandelstoel na gebruik moet desinfecteren, verzoek ik u zelf 1 of 2 grote baddoeken mee te nemen (bij een gezichtsbehandeling) zodat u daar op en onder kunt liggen. De badstof deken kan dan over uw eigen handdoek gelegd worden.
  • NA DE BEHANDELING, mag u opnieuw uw handen wassen met de desinfecterende handgel.

Nieuw is de verplichte registratieplicht. Als u bij mij een behandeling laat doen, geeft u daarbij automatisch toestemming om uw contactgegevens door te geven aan de GGD voor eventueel benodigd bron- en contactonderzoek, indien zij hierom vragen.


Ik kijk ernaar uit u weer te zien (op de nieuwe tijdelijke locatie Selfhelpweg 9A – tel. 06-83110609)

Naar de homepage

Actueel

Het hele jaar door vinden er bij Bella Donna allerlei acties en ontwikkelingen plaats. We houden u er graag van op de hoogte.

Artikelen worden geladen…
Openingstijden

Dinsdag en woensdag
8:30 - 17:00 & 19:00 – 22:00 uur
Vrijdag
10:00 - 17:00 uur
Maandag, donderdag, zaterdag en zondag
gesloten

Telefonisch ook 's avonds bereikbaar (tot 22:00 uur)

SmartAV
Schoonheidssalon en pedicurepraktijk Bella Donna
Marie-Louise Eveleens

Adres Selfhelpweg 9-achter
8607 AB Sneek

Bel mij 06 - 831 106 09
Mail mij info@belladonnasneek.nl

KVK 34089177
BTW Nr. NL002167350B41