November/December aanbieding

Heerlijke luxe gezichtsbehandeling met halspakking (reiniging, fruitzuurschuim-peeling, epileren, winterampul, massage, cocoonmasker en luxe halspakking) samen met de beroemde WINTERCRÈME van Dr. Grandel, nu totaal € 89,50.

Wintercrème ook los verkrijgbaar: € 24,90


Rimpelbehandeling

Zie je er moe uit, terwijl je uitgeslapen en fit bent? Oog je ouder, dan je je voelt? Toon je bezorgd of bozig, maar ben je juist vrolijk en gelukkig? Dan is een rimpelbehandeling met injectables een oplossing voor je.

Je wilt een natuurlijke look, zonder dat je alle expressie in je gezicht verliest en passend bij je uitstraling. Je wilt van je rimpels af, maar wel jezelf blijven. Na de behandeling krijg je een frisse blijk en je oogt jonger. Je kunt zelfs van spanningshoofdpijn worden afgeholpen door injectables.

Door het natuurlijke verouderingsproces neemt de elasticiteit van de huid af en zijn rimpels het gevolg. Wanneer je je stoort aan de rimpels kun je deze laten behandelen. Een rimpelbehandeling is een weinig ingrijpende behandeling en een veelgevraagde oplossing. Onze methode en middelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven een zichtbaar goed resultaat.

Je kunt bij ons terecht voor de behandeling van rimpels met injectables (botox en fillers) en chemische peelings.

Botox verzwakt tijdelijk de spieren die rimpels veroorzaken op het voorhoofd, de frons en de kraaienpootjes. Botox is een natuurlijk eiwit, de werking is na 4-6 maanden uitgewerkt. 

De filler (hyaluronzuur) geeft vulling en stevigheid aan de huid en is een natuurlijk product. Na 6-12 maanden is het hyaluronzuur door het lichaam opgenomen. Van alle injectables die wij gebruiken is de veiligheid en effectiviteit wetenschappelijk bewezen. Betrouwbare en persoonlijke werkwijze

De artsen die deze behandelingen uitvoeren hebben zeer veel expertise in de vrouwelijke gezondheidszorg en kennis van de natuurlijke veranderingen die bij vrouwen optreden. Zij zijn zeer ervaren en deskundig opgeleid. Bovendien zijn zij bekend met de wensen en behoeften van vrouwen. Ze kunnen je hier in persoonlijk begeleiden en adviseren.Afspraak

Ben je geinteresseerd, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos informatieconsult. In het consult bespreken we welke behandeling voor jouw huid en wensen het meest geschikt is. Ook krijg je een prijsindicatie, als je wilt kun je ook direct worden behandeld.

Voor een afspraak mail naar info@thewowfactory.nl

Wij nemen contact met je op om een consult af te spreken. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken door te bellen met Bella Donna.

Drs. Elvira Serlier,
BIG geregistreerd arts

Dr. Jannine Wilpshaar
BIG geregistreerd arts.Prijslijst

Kijk voor aktuele prijzen op www.thewowfactory.nl